tekst


B

Hej Charlotte
Jeg har vildt meget energi, suser rundt med et smil på læben! Mit motto har været: JEG KAN…..!
Jeg har ikke haft negative tanker, lidt tvivl ind imellem men, JEG KAN….
Jeg har ca været i haven i 10 timer over dagene, jeg en plan for hvad der skal laves fordi jeg vil og kan.

Det er helt sikkert du har gjort en kæmpe forskel for mig! Jeg er dig meget taknemmelig for at du har givet mig forståelse for hvad det er der foregår i ”bolden” på mig. Kan ikke takke dig nok, og glæder mig til vi ses igen.

KNUS B


Anonym

Hej Charlotte,

Det er efterhånden længe siden jeg lå på din briks og fik verdens bedste hjælp. Derfor synes jeg lige du skulle have en lille hilsen og en lille status fra mig.

Egentlig er der bare en jeg gerne vil vise dig – det er ham her:
(og her i mailen er der det SØDESTE billede af en lille smilende fyr og hans stolte, glade og ligeså smilende mor ?)

Han er det bedste der er sket og det er fordi du hjalp mig, at jeg er mor til ham! Så tusinde tak fordi du var der og tog imod mig og hjalp mig igennem alt det jeg kæmpede med!

Jeg er gladere end nogensinde og vi er den bedste lille familie! ❤️

Med venlig hilsen X


Christian

Hej Charlotte,

Allerede efter den første session hos dig, kunne jeg mærke en forskel. Selvom jeg på det tidspunkt og gennem hele mit arbejdsliv, dagligt havde meget kontakt til mennesker, var jeg gennem flere år begyndt at lukke mig inde, når jeg var hjemme. Selv mine bedste venner kunne ikke få mig ud.
Dagen efter vores samtale var jeg tilstede i nuet, og kunne igen være steder med mange mennesker.
Mine omgivelser sagde, at de kunne mærke forskellen, så selvom jeg havde gået i for mange år uden at søge hjælp, kom forandringen med det samme.
Du er meget behagelig at tale med, og jeg har altid fået den hjælp som jeg har haft brug for til de udfordringer som jeg har haft.
Jeg har gennem de sidste måneder, skulle forholde mig til nye kollegaer, børn og forældre uden at det har voldt de mindste problemer.
Endnu engang tak for hjælpen, og hvis jeg får for mange spekulationer og tankemylder igen, skriver jeg til dig for en tid.
Christian

Gitte

Hej Charlotte
Jeg har det rigtig godt. Jeg bruger dine teknikker i min hverdag, og det fungere godt.
Jeg har stort set aldrig tankemylder mere. Hvis jeg har bruger jeg at sige til mig selv, lad den bare suse fordi.
Jeg bruger faktisk også den med min egen have.
Også kærlighedssproget .
Så synes jeg har fået noget godt med på min vej fra dig.

Mvh
Gitte


Luise

Hej Charlotte.

Min søn har været hos dig, han kom grundet hash-misbrug, dårlig selvværd, overvægt, havde ikke modet til at klare modgang.

Han fik efterfølgende en fritidsjob som han havde næsten til han blev 18 år. (det rykkede ham meget)
Han har været clean i 5 mdr, er begyndt at træne hver dag, følger en kostplan, har fået sig en coath vedr vægttab og motion. Starter på ibc og skal gennemføre sin uddannelse.
Er i dag en glad knægt med mod på tingene og tager selv ansvar og gir ikke så hurtigt op.
Det er kommet lidt efter lidt og ikke bare fra den ene dag til den anden, men har helt klart rykket ham, positivt!!

Jeg er ikke i tvivl om at alt det her, skyldes rigtig meget de par gange han var forbi hos dig og fået behandling.
Jeg er dybt taknemlig på hans vegne at det har hjulpet.
KÆMPE ros til dig ??

Min datter har også været forbi dig, hun kæmpede med angst og lavt selvværd, hun gik ikke i skole, men klarede eksamerne her til 9. flot alligevel.

Hende kunne jeg mærke noget på allerede dagene efter hun var forbi dig.
Hun begyndte at blomstre og gøre noget ud af sig selv, og har det meget bedre med den hun er.
Hun skal nu starte ny skole og udd. Her efter ferien, og virker glad og spændt på det, men selvfølgelig lidt nervøs.
Hendes udvikling er helt sikkert størst i hvordan hun har ændret sit udseende (og derved hendes måde at se sig selv på)
Men tror på tiden stadig vil hjælpe hende på rette vej.

Jeg, som mor, er dybt taknemlig for den hjælp og fremgang jeg kan se for mine børn, som jeg er sikker på du har været med til at frembringe.

Tusinde tak endnu engang. ?

De bedste hilsner

Luise


Gitte

Hej Charlotte
Jeg synes lige jeg vil fortælle dig, hvor godt det har været for mig at have været i et forløb hos dig.
Jeg bruger virkelig mange af de ting og værktøjer som du har givet mig.
Faktisk bruger jeg dem hver eneste dag.
Jeg har faktisk opdaget at jeg ubevidst siger nogle ting til mig selv, når der er nogle dumme tanker i mit hoved, samtidig med at jeg bruger åndedræts øvelserne hver dag.
Det er fantastisk, jeg er bare så glad for det her, det hjælper mig virkelig.
En kæmpe stor tak til dig.
Rigtig god dag.
Mvh
Gitte


Winnie

Kære Charlotte,
Som tiden dog flyver afsted.
Nu er det snart 1 år siden jeg var hos dig i hypnosen og fik vejledning til at give slip, blive bedre og ta’ imod.
Der er sket rigtig meget det sidste år. Jeg har alt i alt rykket mig MEGET det sidste år – til det positive og dette har været ved hjælp af din hjælp.
Jeg er blevet meget stærkere i min personlighed, hvem jeg er og hvor mine grænser er. Jeg har lært at slappe mere af og jeg har lært det er okay at være mig.
TUSIND TAK!!
Og grundet min positive oplevelse har jeg ikke bare anbefalet hypnose til andre, men bestemt også dig som hypnotisør og givet dine oplysninger videre.
Du er et rart, forstående, ikke dømmende mennesker der står klar med åbne arme, til at lytte, vejlede og hjælpe.

Mange hilsener Winnie


Anne Mette

Kære Charlotte. Mange tak for et par dejlige oplevelser med medi yoga. Du er en af de bedste yogalærere, jeg har været hos. Siden jeg tog uddannelsen i 2004-2005 har jeg virkelig haft svært ved at finde en underviser, der kan få mig til at glemme at analysere på, hvad der bliver sagt og ikke ligge/sidde og tænke “Arh, det der ville jeg have sagt anderledes” ? Hos dig var jeg bare i nuet hele vejen igennem. Det har været så godt. Så du må meget gerne skrive, når/hvis du starter et nyt lille hold. ? Mange hilsner, Anne Mette


Nicoline

Hej Charlotte,
Jeg er og har været rigtig glad for det hypnoseforløb jeg har været igennem. Det har virkelig hjulpet!

Igår var jeg fx i København, hvor vi skulle tage toget osv derind. Førhen ville jeg have haft masser af bekymringer og negative tanker omkring det, men jeg havde ingen af delene. Det var virkelig rart for en gangs skyld bare kunne nyde dagen sammen med min familie, uden nogle bekymringer overhovedet.
Jeg kan også tage ud og sove hos folk uden bekymringer og dårlige tanker.

Jeg er så taknemlig for at det her kunne ske, og at det har hjulpet så meget som det har. Jeg har virkelig taget de ting vi har snakket om til mig, og brugt dem hvis jeg har fået symptomer for et angstanfald.

Jeg har været så glad for forløbet og din hjælp! Og du skal bare fortsætte det gode arbejde, det kan hjælpe tusinde af mennesker.

Kærlig hilsen Nicoline


Anette

Jeg har desværre ikke fået skrevet tilbage til dig mht mit forløb hos dig for et par år siden. Det gør jeg nu og har været meget glad for det. Både imens, men også efteflg., hvor det blev tydeligt, at der var flere steder, hvor jeg ikke var berørt af autoritetstro, som tidligere. Når nogen puster sig op, noget der før skræmte mig, smiler jeg med lethed og tænker spontant på, hvilken form for omsorg de kan have brug for? Det er en stor lettelse at få et fastkørt sted byttet ud med kærlig omsorg. Så mange mange tak for det?


Julie

Nu er jeg i mål! Det er en fantastisk følelse! En følelse jeg kan takke dig for, at jeg har fået. Tusinde tak fordi, at du hjalp mig med, at finde ind til det, der skabte en blokering for mig. Tak fordi du har givet mig redskaber til at komme videre og ud af min angst. Jeg var så glad for, at komme hos dig. Det var trygt og rart, at være hos dig. Kan nogle gange savne det helt! :)
Hvis jeg en dag oplever endnu en blokade i mit liv, så ved jeg helt bestemt hvem jeg skal kontakte! :)

Tak tak tak!

De kærligste hilsner
Julie


Vivi

Det har været en helt speciel og fantastisk oplevelse at overgive sig til noget andet end bare længere angstforløb og samtaler med psykolog m.fl. De 3 besøg hos dig har rykket min søn meget langt i forhold til at kunne finde sig selv igen, og selvom der stadig hver dag dukker bekymringer op, så bliver de håndteret på en helt anden måde. Hans overskud er blevet så meget større. Han kommer med en frisk bemærkning, smiler meget mere og har fået appetitten tilbage.
Din anerkendende tilgang til ham har virkelig givet ham et boost. Han har hørt og forstået dine budskaber og værktøjer, og han prøver at bruge det i sin hverdag (såsom at sige fra uden at komme med lange forklaringer).
Selvom man næsten ikke tør tro for meget på det, så har vi de sidste 3 uger haft en helt anden dreng, og det føles nærmest som et lille mirakel. Det er hårdt og opslidende for alle i familien at leve med angsten som nærmeste makker, så vi er meget meget lettede og glade.
Nu skal han bare finde troen og roen, og så er der rigtig meget der vil falde på plads for ham.
Mange tak, Charlotte. Det har været en stor fornøjelse.


Marlene

Hej Charlotte,
Efter min første session med dig, ville jeg lyve hvis jeg sagde, at jeg ikke stadig var bekymret for min egen reaktion, hvis jeg skulle ende med at stå overfor en slange. Inden jeg tog afsted, havde jeg testet mig selv ved bl.a. at se videoer (hvor jeg ikke gik i panik) og efterfølgende også ved at holde min lillebrors plastikslange. Det gjorde jeg uden de store problemer, selvom den selv samme slange tidligere havde fået mig til at græde og hyperventilere. På min rejse skulle vi gå gennem et marked, hvor der var massevis af slanger i bure langs stien, vi skulle gå på. Mine håndflader blev ganske vist lidt fugtige, men ellers klarede jeg den!!! Tusind tak for din hjælp, den var i hvert fald med til at gøre min rundrejse væsentlig lettere, fordi jeg ikke konstant skulle fravælge aktiviteter af frygt for at møde en slange. Mvh Marlene


Sille

Jeg har siden barndommen haft en forfærdelig angst for nåle. Jeg har tidligere haft voldsomme panikanfald i forbindelse med blodprøvetagning, hvor jeg enten har besvimet, kastet op eller på andre måder handlet fuldstændig ukontrolleret.

Charlotte brugte god tid på at sætte mig ind i hvad hypnose går ud på, samt på at afdække min angst, og dennes betydning for min tilværelse. Charlotte har en utrolig god menneskeforståelse, og vidste hele tiden hvilke spørgsmål hun skulle stille.

Selve hypnosen var en utrolig intens oplevelse, men på intet tidspunkt følte jeg mig utryg eller utilpas.

Jeg var forud for mit besøg hos Charlotte ikke specielt overbevist om at hypnose ville have nogen effekt. Men dagen efter gik jeg op på sygehuset, og fik taget 4 blodprøver. Jeg havde stadig brug for at have min mand med mig, men sad stille i stolen og fik det overstået, hvilket er et meget stort skridt for mig.

Jeg vil helt klart anbefale Charlotte til andre der har problemer i forhold til angst.


Henning

Jeg kan ikke finde ord for, hvor glad jeg er for at have været til hypnoterapi hos dig. Hvis jeg havde stået som 20 årig og fået af vide, hvordan denne terapi kunne ændre mit liv – styrke mit selvværd, havde jeg troet det var en drøm jeg var i.

Jeg stod et sted i livet, hvor alle de ”bolde der omgiver mig” fløj rundt i luften. (var lige blevet far, familie, interesser, arbejde og venner). Det hele kan bedst beskrives som en indre uro, som fik kroppen til at reagere fysisk på den stress jeg var i. Jeg havde svært ved at sige fra og reagere på udefra kommende støj fra andre mennesker og ikke mindst hvordan kunne jeg blive den far jeg gerne ville være og få indre styrke.

Det har været et meget behageligt forløb over 4 gange, hvor man følte sig i sikre hænder og bare slappede af i det hele. Jeg mærkede allerede tydeligt forandringen første gang ved at jeg havde en helt anden psykisk styrke og jeg er vokset tydeligt fra gang til gang og står i dag med et helt andet selvværd. Jeg kan mærke at jeg er blevet den person som jeg i bund og grund ønsker at være og var født til være. Mine omgivelser kan tydeligt mærke en forskel på den gode måde. Det er simpelthen noget af det vildeste jeg har prøvet i livet og er bare så glad over, at jeg valgte CC hypnoterapi.

Både hypnoterapien og ikke mindst Charlotte kan meget varmt anbefales, hvis du ønsker en forandring i dit liv.


E.

Jeg har i lang tid ville sende en mail til dig hvor jeg ville takke tusind mange gange! Jeg var ved dig fire gange, og hver gang blev bedre og bedre og du har givet mig nogle teknikker til at tackle de udfordringer som jeg engang havde, det var nok det vigtigste du har givet mig. Jeg havde stadig lidt problemer efter fjerde gang, men de ting du har fortalt jeg skulle tænke over, har jeg i den grad gjort og det har hjulpet! Jeg kan mærke glæden komme frem og især min selvtillid. Jeg er en mere åben person – nu tør jeg stå frem for en flok mennesker som jeg aldrig nogensinde har turde, men nu gør jeg det bare. Jeg ville takke dig tusind mange gange, for alt det du har gjort for mig, du har gjort så jeg kan leve trygt inde i mig selv og for mig selv!


Christina

Jeg har siden folkeskolen lidt rigtig meget af eksamensangst. Jeg har haft søvnbesvær, mavepine, kvalme, ingen appetit og igen overskud, jeg har faktisk ikke kunne holde ud at være i min egen krop flere uger inden en eksamen.

Da jeg stod og skulle til den afgørende eksamen på den uddannelse, jeg havde drømt om i 9 år, var der flere der kom og sagde – du skal prøve hypnose!

Jeg besluttede mig for at kontakte Charlotte. 2 dage inden min eksamen kom jeg i Charlottes klinik. Det var en helt fantastisk oplevelse. Jeg fik en grundig gennemgang af hvad hypnose er, jeg følte mig fuldstændig afslappet og tilpas. Jeg gik derfra helt afslappet, rolig og med en god fornemmelse i maven! 2 dage efter gik jeg til eksamen og bestod!

Dagen efter igen skulle jeg holde et oplæg om min eksamen for 40 mennesker, jeg rejste mig op og fortalte om min eksamen uden overhovedet at være nervøs eller bruge mit stikordspapir, det har jeg aldrig prøvet.

Jeg kan virkelig anbefale Charlotte, hvis du lider af eksamensangst.


Liselotte

Jeg havde 4 sessioner hos CC Hypnoterapi fra 2. januar 2015 med henblik på rygestop – er stadig røgfri – det har ikke været svært og jeg kan anbefale det – Charlotte er fantastisk dygtig. Et bedre liv og kan nu dufte og smage på foråret.. Alle pengene værd…


Lisbeth

Hypnosen har hjulpet fantastisk med hensyn til at turde tale i sammenhænge med mennesker, jeg ikke kender. Jeg har været til flere arrangementer, hvor jeg både kommer med spørgsmål og udtaler mig uden problemer, om noget jeg kan bidrage med. Jeg var også i retten, og det gik virkeligt godt: ingen pinlige episoder med stammen eller lignende. Derudover skal jeg synge solo i en sang i vores revy!

Mht. at løbe, går det også fantastisk. Jeg har aldrig løbet så meget som nu. Og jeg har slået min personlige rekord: 6,5 km (normalt løber jeg 2-3 km).

Jeg var forundret over, at man under hypnosen kan huske tilbage til sit tidlige liv og finde årsager til nuværende problemer – og at man ved hjælp af hypnosen kan løse dem. Tak for hjælpen!!


Heidi

Jeg har i mange år spist på følelser og efter utallige slankekure og en vægt der bare steg og steg kontaktede jeg Charlotte. Jeg vidste i forvejen alt om hvad der var godt og skidt at spise, men jeg modarbejdede mig selv og dulmede min uro med mad. I hypnosen kom jeg helt tilbage til utryghedens rod og fik redskaber til at tage vare på mig selv og give mig selv omsorg og tryghed. Siden er min vægt gået lige så langsomt nedad og det helt uden kur. På ca 2 måneder er der tabt 7 kg og jeg har ikke længere trang til at dulme mig med mad. En anden god ting, der er kommet ud af hypnosen er, at jeg har fået langt mere ro indeni. Det har været en rigtig god oplevelse at være i hypnose ved Charlotte. Jeg var tryg fra først til sidst og følte mig hele vejen taget alvorligt.

Tak for det Charlotte, det har været helt fantastisk for mig og det virker bare!


Pernille

Vores datter på 10 år, har altid haft problemer med at sove. Hun kan ikke falde i søvn i sin egen seng, så hun faldt i søvn i vores og blev båret i seng senere. Hvis hun vågnede kunne hun ikke sove igen, så kom hun ind til os igen, hvor vi har en madras på gulvet. Der var derfor ingen af os der sov særlig godt. Efter et besøg hos Charlotte for 3 måneder siden, går det meget bedre. Line falder let i søvn i sin egen seng, hvis hun vågner kan hun godt falde i søvn igen. Kun ganske få gange vil hun stadig gerne sove inde hos os. Men det er meget få gange, og vi sover alle meget bedre nu. Det har helt sikkert hjulpet Line rigtig meget med en gang hypnose, og hun synes det var både hyggeligt og dejligt.


Nicole

Vil bare sige dig tusinde tak for den mulighed jeg fik for en wellness session med dig. Det var en rigtig god oplevelse for mig. Dit behagelige tillidsvækkende væsen og din blide stemme er ikke mindst en del af oplevelsen. Effekten er heller ikke udeblevet – jeg føler mig overskudsagtig og jeg fik en tilbagemelding i dag om, at jeg udstrålede en ro, han ikke længe havde set hos mig – og han vidste ikke, at jeg har været hos dig! Jeg vil sprede budskabet om din klinik og jeg tror vi ses igen!


D.

Efter 1. session skriver D. således: Hej Charlotte. Hvad har du gjort med mig? Jeg stod op med fuld energi. Lyst til at løbe, som jeg ikke har gjort siden min blodprop i hjertet. Har snakket med min kone uden skænderi. Glæder mig til at se mine børn om en time. Du er en engel :) Tak for alt. Glæder mig til næste session på mandag!


Anonym

Efter flere år med angst, er jeg nu begyndt at se lysere på tingene. Det har været godt at få sat ord på tanker og handlinger, finde redskaber til at håndtere dem, samt at finde årsagen til min angst. Det har været en lærerig rejse hvor jeg er blevet klogere på mig selv.


Lotte

Jeg var klient hos Charlotte under hendes uddannelse som hypnoterapeut. Hun var sød og dygtig. Det var en rigtig behagelig oplevelse, både samtalen vi først havde og hypnosen bagefter. Jeg følte mig i trygge hænder. Jeg gik hjem derfra superglad, med ny energi og motiveret til at gøre en masse ting anderledes i mit liv.