I november måned kan du deltage i en meditation hver tirsdag eftermiddag i mit kliniklokale. Jeg har valgt at kalde det tirsdagsmeditation.

Og så er det HELT GRATIS for dig at deltage 🥳 – men der er begrænsede pladser, så det er først til mølle. Vi starter kl. 16:15. Kom gerne 5 minutter før. (NB: to ekstra hold er nu oprettet, se nederst på siden) 

Vi mødes i mit kliniklokale i en hyggelig og varm atmosfære. Vi sidder på meditationspuder på gulvet. Vi er max. 8 deltagere pr. gang.

Jeg guider dig ind i en terapeutisk meditation/hypnotisk tilstand under et valgt emne. Emnet er forskelligt for hver gang og kan f.eks. være:

  • dit selvbillede og din værdifølelse
  • taknemmelighed
  • tilgivelse
  • fokus-træning
  • din indre ro og hvordan du passer på din energi, så andre ikke dræner dig
  • et syngende mantra (som også er en del af mine MediYoga-hold)

…. eller hvad jeg intuitivt mærker som værende et relevant emne den pågældende dag.

Vi afslutter med at drikke en kop the og trække et kærligheds-, power- eller sundhedskort og skrive vores indsigter/refleksioner ned. Om du har lyst til at dele din proces med de andre på holdet eller det blot er en stille proces inden i dig, er helt op til, hvad der føles rigtigt for dig – dog jo mere vi deler, jo mere kan vi spejle os i hinanden og jo større udbytte vil du få af sessionen.

Sessionen varer ca. en time. Jeg har måtter, meditationspuder og tæpper til alle.

Du kan tilmelde dig herunder – og ja, du må gerne deltage på flere datoer.

Bliver du forhindret i at deltage, så HUSK AT AFMELDE DIG IGEN, så en anden kan få gavn af tiden og så vi ikke venter på dig forgæves.

2 EKSTRA HOLD MEDITATION
Wow…. da alle pladser på ovenstående hold var booket indenfor et døgn, har jeg nu oprettet to ekstra hold. Da mange gerne vil være med, må jeg derfor sætte den kærlige begrænsning, at du kun booker dig på én af de to datoer. På den måde kan flest muligt få glæde af den gave, at deltage i min gratis meditation ☺️

Tirsdagsmeditation 2022 

Hver tirsdag eftermiddag kl. 16:15 – ca. kl. 17:45 afholder jeg tirsdagsmeditation (90 minutter)

Din investering for at deltage:

Pr. gang: 100,-

4 gange: 320,-  (du skal bruge dine klip indenfor 12 uger)

8 gange: 560,- kr (du skal bruge dine klip indenfor 16 uger)