MediYoga hold i Kolding 

MediYoga (medicinsk yoga) bidrager til fysisk og mental balance, lindring af stress, uro, angst og smerter.

Jeg har selv erfaret hvordan yoga og meditation har bidraget positivt i mit liv. MediYoga har givet mig en større indre ro, mere overskud i hverdagen og en mental styrke samtidig med at det har haft en positiv kropslig og sundhedsmæssig effekt.

For mig giver det god mening at integrere yoga, og dermed kroppen, i mit terapeutiske arbejde, da kroppen gemmer på mange fortællinger og hele tiden kommunikerer til os.

Jeg har valgt at blive MediYoga instruktør, da jeg oplever, at denne yogaform er særlig god, også for mennesker, som følelsesmæssigt er udfordret eller belastet i form af angst, stress, uro og tankemylder eller har fysiske begrænsninger fra f.eks. smerter og sygdom. MediYoga er en rolig og blid yogaform, hvor alle kan være med.

Læs mere om MediYoga nederst på siden.

Vil du læse mere om den forskning og de videnskabelige studier, som er lavet indenfor Mediyoga, kan du læse mere  på MediYoga’s hjemmeside. 

GRATIS MEDIYOGA – Kom og vær med til MediYoga 

Et par gange om året inviterer jeg til en gratis prøvetime i MediYoga. En mulighed hvor du kan komme og opleve en MediYoga-session og mærke om det er noget for dig.

Der er begrænsede antal pladser på et hold.

Ny dato kommer 

Sidste gang jeg afholdt en gratis prøvetime var 3. oktober 2020.

Kommende hold hos Charlotte Cocco, SundhedsOasen i Kolding: 

MediYoga uge 43 til uge 48 2021, 6 mødegange per hold

Din investering: 640,- kr

💚 MediYoga, mandage kl. 17:00-18:30 💚

Start: Mandag 25. oktober 2021 kl. 17:00-18:30

MediYoga med fokus på ro og nærvær. Vi afslutter med meditation, der balancerer de to hjernehalvdele, gør os bedre til at lytte til vores intuition, øger koncentrationsevnen og vores fokus.

Vi samles til MediYoga følgende 6 datoer:

25. oktober 2021

1. november 2021

8. november 2021

15. november 2021

22. november 2021

29. november 2021

 

🧡 MediYoga tirsdage kl. 9:30-11:00 🧡

Start: Tirsdag 26. oktober 2021 kl. 9:30-11:00

MediYoga med fokus på ro og nærvær, hvor vi afslutter med den smukke og helende hjertemeditation.

Vi samles til MediYoga følgende 6 datoer:

26. oktober 2021

2. november 2021

9. november 2021

16. november 2021

23. november 2021

30. november 2021

 

💜 MediYoga torsdage kl. 16:00-17:30 💜

Start: Torsdag 28. oktober 2021 kl. 16:00-17:30

MediYoga med fokus kroppens energisystem. Vi afslutter med meditation for vores chakra.

Vi samles til MediYoga følgende 6 datoer:

28. oktober 2021

4. november 2021

11. november 2021

18. november 2021

25. november 2021

2. december 2021

Jeg har små hold, hvorfor der kun er plads til 7 deltagere på et hold. Holdstart forudsætter mindst 4 tilmeldte deltagere i forhold til dynamikken på holdet og tiden jeg afsætter. Jeg forbeholder mig retten til at aflyse et hold ved mindre end 4 tilmeldte deltagere.

Når du har tilmeldt dig et hold modtager du en bekræftelse på mail. (Tjek evt. om mailen havner i din reklame-post, det sker somme tider).

Lokation: Charlotte Cocco, SundhedsOasen, Kolding Midtpunkt, Ny Vestergade 3/Bredgade 2, 1. sal, 6000 Kolding.

Find vej her.

Jeg har yogamåtter, tæpper og puder til rådighed. Medbring evt. egen yoga-/meditationspude.

Du møder op i behageligt tøj, som du kan bevæge dig i og evt. medbring en flaske vand.

Er du forhindret i en mødedato, må du gerne give pladsen denne dag til en “stand-in” (din partner, ven/veninde, nabo, kollega). Blot informer mig om dette.

Der er begrænsede antal pladser på et hold. Tilmelding er bindende efter betaling. (Her kan du læse om mine handelsbetingelser)

Der bliver løbende oprettet nye hold. Næste opstart af hold er i uge 1, 2022.  

Hvad er MediYoga?

MediYoga er en evidensbaseret terapeutisk yogaform, som udspringer af den 5000 år gamle aktive og dynamiske kundalini yoga. Den traditionelle kundalini yoga er kombineret med den vestlige medicinske tænkning og videreudviklet til en langsom, blid og ikke så krævende yoga, hvor åndedrættet, meditation og afspænding er væsentlig.

MediYoga er en svensk udviklet yogaform, som stammer fra MediYoga Instituttet i Stockholm, Sverige. Siden 1998 er der forsket i MediYogaens effekt på forskellige lidelser f.eks. stress, rygsmerter, Alzheimers sygdom og hjertelidelser. I dag bruges MediYoga bl.a. i Sundhedsvæsenet som et led i et behandlingsforløb til en lang række diagnoser både indenfor somatiske (kropslige) og psykiatriske lidelser.

MediYoga er for ALLE.

Et MediYoga program består af styrkende, blide øvelser, som kombineres med åndedræts-, meditations-, mantra- og afspændingsøvelser.

Yogaen kan udføres enten på stol eller på måtte og tilpasses den enkelte deltagers fysiske formåen.

Effekten af MediYoga

Udover at MediYoga bidrager til fysisk og mental balance påvirker det kroppen og organerne på forskellige måder. Bl.a. opleves en positiv indvirkning på vores fordøjelse, immunforsvar, hjerterytme, blodomløb og hormonsystem.

Ved blid yoga og meditation mindskes kroppens negative reaktioner på stress. MediYoga sætter gang i kroppens egen evne til at hele, giver energi, giver klarhed og selvindsigt, så vi bliver bedre til at lytte til vores krops signaler og håndtere psykiske udfordringer.

Er du nysgerrig på den forskning og videnskabelige studier, som er lavet indenfor Mediyoga, kan du læse mere her på MediYoga’s hjemmeside. 


Kære Charlotte. Mange tak for et par dejlige oplevelser med medi yoga. Du er en af de bedste yogalærere, jeg har været hos. Siden jeg tog uddannelsen i 2004-2005 har jeg virkelig haft svært ved at finde en underviser, der kan få mig til at glemme at analysere på, hvad der bliver sagt og ikke ligge/sidde og tænke “Arh, det der ville jeg have sagt anderledes” ? Hos dig var jeg bare i nuet hele vejen igennem. Det har været så godt. Så du må meget gerne skrive, når/hvis du starter et nyt lille hold. ? Mange hilsner, Anne Mette


“Jeg var opløftet da jeg kom hjem efter yoga timen hos dig sidst, det var skønt! ?


“Jeg oplever en større ro i mig efter jeg er startet til mediyoga og øvelserne er virkelig gode for min ryg og også tak for din blide, kærlige guidning. Glæder mig til det bliver tirsdag igen.”


“Jeg var til min første Mediyoga time hos Cocco i går, og det er ikke sidste gang jeg kommer. Jeg mærkede i hele min krop, hvor jeg fik indre ro både i krop og tanker. Hvordan jeg med lette vejrtrækningsøvelser fik kontakt til en kropslig afspænding. Jeg fik derfra fyldt op med taknemmelighed og kærlighed ?♥️
Kærligst og på gensyn Susanne”


Vil du vide mere om MediYoga? 

Læs mere på MediYogas danske hjemmeside. Her kan du også læse om den forskning der er lavet indenfor MediYoga.