Sådan foregår en 1:1 hypnoterapi-session hos mig

skilt

Når jeg som hypnotisør og hypnoterapeut behandler dig, er det altid med din fulde accept. 
Al hypnose er selvhypnose, hvilket betyder, at du ikke kan hypnotiseres imod din vilje! Du vil heller ikke sige / gøre ting, der overskrider dine personlige grænser og værdier.
 Når du kommer til en hypnosesession, hos mig eller en anden hypnotisør, er det vigtigste du kan gøre, at følge hypnoterapeutens instruktioner – og det er dennes opgave, at guide dig gennem forløbet.

Jeg møder dig og din problemstilling med respekt og empati og sessionerne er fuldt fortrolige. Behandlingen er et samarbejde mellem dig og mig, hvorfor det er vigtigt for resultatet, at du føler dig tryg og har tillid til mig som hypnoterapeut.

Ved hver session starter vi med en samtale.

Ved 1. session vil jeg starte med at forklare dig omkring sindet og hypnosetilstanden og besvare dine eventuelle spørgsmål, så du kan føle dig tryg og afklaret. Derefter bruger vi en del tid på at klarlægge din problemstilling og den ønskede forandring. Ofte underviser jeg lidt omkring sindet, så du får en større forståelse for dig selv. Jeg vil tage lidt notater til brug under hypnosen.

Du får tilbudt, at få NADA-behandling (øreakupunktur) ved sessionen.

Jeg guider dig herefter i hypnose, ind i en behagelig, dyb, afslappet tilstand. I denne tilstand af skærpet og fokuseret modtagelighed, kan jeg give dig forskellige instruktioner og forslag til dit underbevidste eller ubevidste sind. Målet er, at ændre uønskede gamle mønstre, tanker, overbevisninger og følelser – til nye konstruktive og livsbekræftende! 
Under hypnosen kan vi føre en samtale og du kan svare med korte sætninger eller tegn (f.eks. ved at løfte en finger). Hvordan det foregår, bliver aftalt undervejs og jeg guider dig hele vejen.

Når hypnoterapien er færdig, bliver du på en blid og behagelig måde ledt tilbage til ‘virkeligheden’. Du får den tid du behøver for at blive helt ‘vågen’, inden du bevæger dig ud i hverdagen igen.

Det er dig der er i centrum, forandringen sker på dine præmisser og vil du forandringen sker den! 
Det er dit ansvar at gå hjem og arbejde videre med din forandring og de værktøjer, som jeg giver dig med hjem. Er du i et forløb hos mig får du fri adgang til mit online forløb “Forstå dit sind og skab positive forandringer”. 

Glæd dig til hypnosen! Det er en behagelig, afslappet tilstand og du vil efterfølgende føle dig rigtig godt tilpas! Du kan glæde dig til den mærkbare forandring, den indre ro og den øgede livsglæde, du vil opnå.